среда, 18 декабря 2013 г.

Продали чи підписали собі вирок?

Я прочитав за цих два дні сотні новин. Все це пов'язано із Євромайданом, внутрішньою та зовнішньою політикою країни. Я ще раз переконався у тому, що влада в країні позбавлена елементарної поваги до самого себе.
Сьогодні мені не хочеться порівнювати нашу країну із Заходом, бо із впевненістю можу назвати Україну новою політичною державою. Протистояння мільйонів - це виклик суспільству УЖЕ змінюватись.
Але питання наступне - чи готові усі до змін? Хочеться підкреслити УСІ! Бо це важливий і необхідний для країни процес у всіх сферах її діяльності.
На днях Президент підписав ряд домовленостей із Росією. Популяризували те, що Україна отримає у двічі дешевший газ і кредит на 17 млрд. Скажіть, чи всі повірили у безкорисливу позику? Я особисто розумію, що нам накидають хомут на шию. І навіть якщо ми захочемо зняти йо, то доведеться повертати шалений борг. А грошей уже за половину року не стане.
Скажу більше, а чи буде результат від цього усього для населення України? Хто із українців виграє на дешевих цінах на газ? Металургія лише, і то тільки власники заводів.
Від цих мільярдів не залишиться і гроша. Їх не вкладуть у розвиток бізнесу, с/г. Їх не відіб'ють потім! Закатають в асфальт, роздадуть на руки, куплять газ... А повертати доведеться жителям, як і завжди, загалом.
Для чого було лізти у ярмо? Все це очевидно: показати свою приналежність РФ! Показати, що ми уже залежні. Криза в країні була і буде, поки при владі такі, як «кровосісі».
Але цим самим ніхто не обманув Україну, а підписали собі вирок. Якщо революція виграє (а так і буде), то його рішення піде коту під хвіст.
Не варто думати, що щось-таки зміниться на краще від цих підписів. Через цей уряд та цю владу ми погрузли у зовнішніх боргах. Люди на Майдані, а вони попри усе стоять за свою ідею!
Коротше, ще один плювок на народ. Весело живемо!

Але Євромайдан не погас! Повірте, усі в очікуванні! Потрібна надійна точка опори, від якої Майдан відштовхнеться і повалить це все. Маленький натяк на слабкість влади і Майдан відчує смак перемоги. Тоді піде усе на вибух. Майдан переможе. А свою слабкість команда уже показала – це страх, боязнь вийти на публіку, проплачений антимайдан. Регіонали бояться і вже висловлюються неадекватно. Чечетов, Колісніченко, Клюєв і так далі. Бояться за свою подальшу долю Тігібки, Богусловські. Здаються «своїх» під суд. Маленькі пориви є. А Майдан стоїть і стоятиме до переможного!є 

Комментариев нет:

Отправить комментарий